Tursejlads

I Assens sejlklub understøtter vi et socialt liv med udflugter; Her et billede fra nogen af vores ture i de forgangne sæsoner.

Her et stemningsbillede fra vores seneste fællestur til Dyvig og retur igen; Netop denne tursejlads er et fællesarrangement med vores kompetente kapsejladsafdeling.

Første båd ved slutbøjen blev Balanc-sine en smuk Drabant 38; Velkomstkomitéen, JELA, en dejlig Maxi 95. Begge både deltog ikke i den officielle kapsejlads - og blev derfor hurtigt indhentet af Salix en effektiv X302, Roar's Ark - formandens Dehler 38, Woodstock en smuk Safir kapsejler og en stribe andre hurtige både.

Apropos stemningsbilleder så her et billede da aftenen går på held under klubbens pinsetur til Faaborg.

Formanden havde til anledningen sørget for forplejning - dejlig kage, varm kaffe, morgenmad.

Så alt i alt en weekend fyldt med hygge og samvær - bådsnak, vejr, ferie, sol og sommer.

Pinseturen 2019 går til Fredericia Fritidsejlernes klubhus (Erritsø) Se hele invitationen her