Historier og beretninger

Har du en god eller interessant historie eller oplevelse andre bør kende,
er det her du kan få den fortalt.

Ønsker du at debattere, kan du bruge FORUM og få kommentarer
og tilkendegivelser til dit indslag.
Redaktionen beder om forståelse for medvirken til for oprettelsen af "nye tråde",
hvis indlægget fremsendes som e-mails.

Advarsel om undersøisk forhindring v. den Gl. Lillebæltsbro

Fra Reila og Per ( Safir) har vi modtaget nenstående:

Indholdsfortegnelse og link til historien:

Vi slår et slag for Dansk Søredningsselskab  v. Marianne og Ulrik Hansen B 25

Hvad får jeg for mit kontingent i Assens Sejlklub: v. Palle Isaksen C 72

Hvad får jeg for mit kontingent i Assens Sejlklub?

Når man ser på udviklingen i medlemstallet og det seneste års drastiske fald, er det måske det naturlige spørgsmål at stille. Mon det er baggrunden for, at medlemstallet er faldet? At flere har haft svært ved at finde et godt svar på dette spørgsmål?

Vi lever i en tid, hvor vi har råd til og får flere fritidstilbud end vi har tid til at deltage i. Måske er der en yngre generation, for hvem det er naturligt at vælge til og fra. Hvis man ikke har tid til at deltage eller man ikke benytter de tilbud, som man får, hvorfor så betale? Måske den ældre generation ser lige sådan på det?

Styrk vores foreningskultur – boost din sejlklub!

Jeg vil gerne opfordre til, at alle vi, som kommer i Marinaen som sejlere og nydere af det miljø, som findes der, også betaler kontingent og er medlem. Også selv om vi ikke sejler onsdags-sejlads, ikke kommer i fredagsbaren, ikke kommer til standerhejsning eller grillaftener.

Men vi har glæde af en velfungerende havn med et væld af tilbud, hvor Assens Sejlklub yder sit bidrag. Tilbud til børn og unge, konkurrencer, uddanner uerfarne sejlere, sociale aktiviteter etc. En kreds af ildsjæle og engagerede mennesker i udvalg og bestyrelsen skaffer sponsorer og skaber muligheder for mange – de unge, aktive, de ældre, de passive. De gør havnen og lystsejlads til en mulighed og bidrager til, at Assens er et godt sted at have sin båd.

Jeg opfordrer til, at flest mulige støtter bestyrelsen og de andre ildsjæle ved at være medlem. Jo større opbakning og medlemskreds, som står bag, jo nemmere har de ved at skaffe tilskud og sponsorer. Jo flere tilbud kan de udbyde eller holde et passende kontingent, når der er mange skuldre til at bære.

Ud af den samlede årlige omkostning ved at være sejler, er kontingent til sejlklubben peanuts. Ved at støtte og holde liv i en aktiv sejlklub, bevarer man også en aktiv havn, hvor det er lettere at sælge sin bådplads og sin båd, når man en gang i fremtiden vælger, at tiden som aktiv sejler er slut. Jeg mener, at det er en god investering, at bakke op om sin klub.

Selv om man ikke gør brug af tilbuddene, har de værdi og fortjener støtte og loyalitet. Vores foreningskultur er at være med og at bakke op. For det er da utænkeligt, at i en Marina med 600 bådpladser er bådejerne så sløve eller egoistiske, at der ikke er basis for en sejlklub?

Støt Assens Sejlklub – vær med og tag din del af ansvaret for, at den er til!

Palle Isaksen, Thorøhuse

Neri” – C72

Kommentarer på FORUM  (red.)
Næsvej 25 5610 Assens - Mobilepay: 22 18 30 02 - Mail: kontakt@assens-sejlklub.dk - CVR: 80552912